Valtorp - TGoIF/Vreten 4-5 27/9 (referat)
2014-10-05 18:36
Valtorp - TGoIF/Vreten 4-5 (0-2)
Mål: Melissa, Johanna. Schander, Sofia, Josefine

Sista matchen för säsongen och bortamatch mot Valtorp på ett blåsigt Brovalla. Av olika anledningar mest sjukdom så saknades en hel del tjejer vilket gjorde att jag fick kalla in Schander så vi fick ihop 13 spelare. matchen blev en riktig svängig historia där det böljade fram och tillbaka mest hela tiden. Det var svårt att få till spelet i blåsten men tjejerna försökte och stundtals såg det riktigt bra ut. mest glädjande var det att våra ytterbackar följde med upp i alla anfall, det gjorde det svårt för motståndarna.
Frispark på vänsterkanten ca 25 meter från mål, Melissa tog den och drog den rakt i mål riktigt snyggt. Sedan växlade det med chanser åt båda håll. Efter 27 min bryter sig Johanna igenom och smäller in bollen från snäv vinkel vilket blev siffrorna i halvlek. Andra halvlek började med att Schander snyggt lobbade in 3-0 efter 2 min men effekten av det blev att vi trodde det var klart vilket man aldrig kan göra. Två snabba mål i baken i minut 55 Och 58 betydde att nu osade det katt igen, men i minut 60 snappade Sosso åt sig bollen och kunde snyggt lyfta in den till 4-2 pust.
Men Valtorp gav sig inte utan minut 69 nytt mål i baken till 4-3 och vi var jagade igen. Nu började också några av tjejerna bli trötta + att jag fick byta ut Johanna pga skada men alla kämpade på bra. Så sätter påpassligt Josse in en ny lyftning i mål till 5-3 i minut 84 och nu är det väl klart ändå? Nix Valtorp kontrar med att göra 5-4 två minuter senare. men sedan var det slut på alla mål och seger med 5-4 vilket gjorde att vi slutade 4:a i årets serie.