Giff-vinst i första träningsmatchen
2017-02-26 17:37
I fredags vann U-laget mot Fröjered/Håven med 6-2.
I söndags besegrade A-laget Bankeryds SK med 3-0.
- Det är kul att vi fått en bra start, sa tränaren Jonathan Guggenheim.
Ungt U-lag besegrade Fröjered/Håven
2017-02-24 20:54
U-lagets första träningsmatch för säsongen är spelad.
På konstgräsplanen på Tidavallen vann giffarna mot Fröjered/Håven med 6-2 (3-1).
Dags för första träningsmatchen
2017-02-24 17:58

Nu börjar försäsongsmatchspelet för TG&IF.

U-laget möter Fröjered/Håven i kväll.

På söndag spelar A-laget bortamatch mot Bankeryd.

DM
2017-02-24 17:52
Vi har några av våra Gifflag anmälda till DM 2017,nedan kan ni klicka på länkarna för att se spelscheman.

Sörman ny Giff-ordförande
2017-02-23 20:19
Fredrik Sörman är ny ordförande i TG&IF.

Tidaholms G&IF har en ny ordförande.

I onsdags valdes Fredrik Sörman till den som ska leda styrelsearbetet på TG&IF:s årsmöte i klubbstugan på Ulvesborg.

Fredrik Sörman hade rollen som sammankallande i styrelsen 2016. Nu är han vald till ordförande. Förutom Sörman kommer även Kristin Teljer, Tomas Sörman, Bengt-Åke Blomberg, Hans-Åke Ivarsson och Anni Axelsson att ingå i styrelsen under det året där TG&IF fyller 115 år.

Ekonomiskt hade TG&IF ett bra år 2016. Under ekonomirapporten berättade Magnus Bank att TG&IF gjorde ett plusresultat på 274 000 kronor efter avskrivningar och i samband med rapporten poängterades Giff-cupens betydelse för föreningen.

Enligt budgeten för 2017 hoppas TG&IF gå plus med 30 800 kronor.

Även en ny fotbollssektion valdes på årsmötet. I fotbollssektionen ingår nu Gunnar Johansson, Roger Benjaminsson, Kristofer Ahrenbeck, Kaj Särkijärvi, Jonas Eriksson, Roger Persson och Fredrik Sörman.

Under mötet blev det en diskussion om de sportsliga ambitionerna och hur föreningen ser på att ta sig uppåt i seriesystemet. Nyvalde ordföranden Fredrik Sörman pratade om att satsa på de egna spelarna i föreningen och att försöka ha kontinuitet i arbetet.

- Nu jobbar vi för att lyfta fram de egna produkterna. Det kommer många spelare från vår ungdomsverksamhet framöver och då behöver vi våga satsa på dem, och inte bara i juniorlaget. Tittar man framåt ser det bra ut. Våra egna spelare i a-truppen är fortfarande unga. Nu tycker vi att vi har fått till en trupp där det finns en bra mix på ålderssidan, sa Sörman.

- Som det är just nu är 15 av 22 spelare i a-truppen tidaholmare, fyllde Roger Benjaminsson i.

Valen

Styrelse: Fredrik Sörman, Kristin Teljer, Tomas Sörman, Bengt-Åke Blomberg, Hans-Åke Ivarsson och Anni Axelsson.

Revisorer: Gerd Högberg, Göran Wedberg.

Fotbollssektion: Gunnar Johansson, Roger Benjaminsson, Kristofer Ahrenbeck, Kaj Särkijärvi, Jonas Eriksson, Roger Persson och Fredrik Sörman.

Ungdomsavdelning: Anni Axelsson, Simone Emilsson, Anna-Karin Frejd, Peter Johansson, Benny Gustafsson, Dan Jörgensson, Johan Stål.

Fotbollssektion damer: Katrin Mauritzson, Angelica Steiner, Monica Abrahamsson, Annika Andreasson, Eva-Lena Lindberg, Magnus Haglund.

Anläggningsgrupp: Hans-Åke Ivarsson, Bengt-Åke Blomberg, Åke Susi, Mattias Blixt, Kennet Johansson.

Biljettkommitté: Roland Fransén, Lars Jonsson, Olle Karlsson, Bo Karlsson, Åke Lundgren, Anders Gunnarsson.

Samordnare aktivitetsstöd: Per Danielsson.

Försäkringssamordnare: Pia Ström.

Statistikförare: Gunnar Johansson, Ann-Katrin Johansson.

Bingokommitté - Lotteri: Olle Karlsson, Lars Jonsson, Åke Lundgren.

Bingokommitté - Ropare: Roland Fransén, Hans-Åke Ivarsson, Annelie Aspensten.

Bingokommitté - Brickförsäljare: Eve Helmer, Eva Fogelberg, Eva Olausson, Eva Sjögren, Linda-Mari Lidén, Madeleine Claesson, Ulla Darolf, Rune Johansson. R. Lena Petterson.

Bingokommitté - Ekonomi: Roland Fransén.

Bingokommitté - Övrigt: Jan Jakobsson.

Årsmöte ikväll onsdag 22/4
2017-02-22 16:13
Ni missar väl inte kvällens årsmöte.
Vi är i klubbstugan,mötet börjar kl 19.00

Välkomna