"Nu åker vi"
2014-09-01 10:23
Vi passade på att ta en tur upp till vår senior tränare Kjell Tracosdjanac som dagligen jobbar på Wexman.
Lite snack och några frågor om sin tid i TG&IF som både spelare och tränare tog vi upp.
Vi presenterar nedan lite av snacket med Kjell.

1.Det pratas på Ulvesborg om en incidet som hände 1988 i en match mot Gunnilse IS.Vi ser gärna ett klargörande vad hände...."Nu åker vi" ?
-Kjell, Ja vi mötte Gunnilse på Ulvesborg och ifram hade dom en vindsnabb spelare,Harald Sörensen.Efter några löpningar kom det till en man mot man situation ute vid klockesvängen då helt enkelt Harald myntade utrycket "Nu åker vi" och det var väl vad som hände,men jag fick ett bra grepp om tröjan hans,hahaha.

2.Vi har även hört om ett smeknamn som du måste klargöra lite om..."Ballas" ?
-Kjell,nääääää det vet jag inte haha,det är väl Mikael Löfborg som har det svaret.(Vi är väl säkra på att Kjell har svaret,men..)

3.Bästa tränare du tränat under ?
-Kjell,det är många och man har väl tagit med sig positiva bitar av varje tränare man haft. -Något speciellt ? -Kjell,Hasse Lindboms organisation,Max Möllers taktik,Christer Swärds roliga träningar,Allan Hebo Larsen släppte fram mig som 18-åring,Arne Sands sätt att bygga och få ett lag sammansvetsat.

4.Bästa Giffminne ?
-Kjell,det är väl Mariedal cup som vi vann 1979 och seriesegern i div3 1987,då vann vi även b-lag och jun serie.

5.Bästa minne från Ulvesborg ?
-Kjell,bästa vet jag inte men en sak man minns är väl när man spelade i D-jun och man kom till Ulvesborg där var Conny Fägerhag och Anders Gladh placerade i klubbrummet och sköt med luftgevär på oss när vi kom upp.-Detta kan vi väl ändå inte ta med ? -Kjell,jo det tycker jag haha

6.Matchen mot IFK Trollhättan,resultat ?
-Kjell,Nej det passar på,dom är svårspelade ett dag för dag lag och rätt svårlästa

Vi tackar Kjell och önskar lycka till.

2014-09-01 07:31
Ni är väl medlem i vårat Giff,som aktiv eller förtoendevald i vår förening är det ett krav för att få deltaga i våra aktiviteter.
Ni som inte är aktiva i vår förening är detta medlemskap en biljett in på bla årsmöte och även vår och höstmöte,här har ni chans att påverka de beslut som ska tas.
Självklart vill vi ha många medlemmar så fyll i " Ny medlem? " till vänster här på sidan.
Välkomna med er anmälan

Seriefinal
2014-08-31 20:36
Vi kan idag se att vårt P16 lag besegrat Gerdskens BK med 5-3 i Div 4 elitpojk.Det innebär att man fortfarande leder serien med IF Elfsborg 1 poäng bakom sig fast med en match mindre spelad.
Nästa omgång är på söndag 7 september då IF Elfsborg på Borås arena 2 (konstgräs) tar emot tabell ettan Tidaholms G&IF klockan 11.00.

Planer
2014-08-31 20:03
Planerna på Ulvesborg och Nyborg är i kanonskick just nu,vi ser gärna att dom blir det framöver också.Vi kan hjälpas åt med detta genom att flytta målen vid målvaktsträning eller annan träning som ger hårt slitage på små ytor.Det är regnet som gjort planerna sårbara tyvärr.
Men självklart är det fritt fram att träna på anläggningarna fast gärna med liten omtanke inför nästa träning som kommer.
Serieseger
2014-08-31 19:43
Årets första serieseger är bärgad,killarna i P12 laget  fixade det i Vreten på Björkvallen ikväll.
Segersiffrorna blev 2-0 och det betyder att man redan nu kan stoltsera som seriesegrare.
Vi gratulerar killarna,ledarna och supportrarna
Upp i topp
2014-08-30 20:11
TG&IF leder serien (i alla fall tills Vara SK har mött IFK Trollhättan på söndag) efter 3–2-segern hemma mot IFK Hjo. Elvedin Kusturica, Calle Gustavsson och Sargon Gewargis gjorde TG&IF:s mål i seger.

P04/05, 31/08 10:08
P04/05, 31/08 09:33