1:a träningsmatchen
2018-02-20 14:39
"Mulle" om första träningsmatchen: "Det finns mycket att bygga vidare på"
2018-02-18 15:38
Jula BK besegrade Tidaholms G&IF i säsongens första träningsmatch.
"Mulle" Ghiorgis, giffarnas tränare, var ändå nöjd med insatsen.
– Spelmässigt är jag jättenöjd och det tror jag tjejerna är också, sa "Mulle" om 2–3-matchen.
Efter ett par år utan damlag startade TG&IF upp igen i vintras. I söndags spelade laget sin första träningsmatch, borta mot division 3-laget Jula BK.
Hemmalaget tog ledningen med 1–0 och 2–0 i den första halvleken, men TG&IF reducerade före pausvilan. I andra halvlek kvitterade giffarna, men JBK fick sista ordet och vann matchen med 3–2.
– Vi mötte ett lag som var väldigt tufft fysiskt. Vi gjorde en bra match även om vi förlorade med 2–3. Vi hade flera unga tjejer med som gjorde det jättebra och det finns mycket att bygga vidare på, sa tränaren "Mulle" Ghiorgis.
Julia Jones och Johanna Almgren gjorde giffarnas mål i matchen.
– Det var många som var bra i matchen och det var väldigt kul att se.
Nästa vecka åker TG&IF till Mariestad för att möta Björsäter. Dessutom finns matcher mot Stenstorps IF inplanerade den 3 och 10 mars.
– Den tredje kommer vi spela med "U-laget" och då kommer våra unga tjejer få spela. Den tionde blir det mer av ett A-lag. Sedan behöver vi kanske hitta någon match till innan premiären.
Det som var mindre roligt under träningsmatchpremiären var skadan Emelie Olsson råkade ut för.
– Hon skadade knät och fick åka ambulans till sjukhuset. Det är jättetråkigt med sådana skador.

Jula BK – TG&IF 3–2 (2–1)
Mål TG&IF: Julia Jones, Johanna Almgren.
Inställd
2018-01-29 15:22
Träningen är ikväll inställd!
Imponerande.
2018-01-26 08:55
Januari träning.
Så fruktansvärt kul att det dyker upp 22st tjejer på utomhusträningar i Januari.
Lagbygget pågår och ni uppvisar enorm vilja, men även stor glädje och gemenskap.

Ska bli intressant att följa er!
Utomhusträning
2018-01-23 10:53
Konstgräset
Uppslutningen har varit god på de första konstgrästräningarna, och det är jättekul att se.