Inställd träning "plan/målbrist"
 Vi får  tyvärr ställa in träningen på torsdag 6 april

Upptaktsträff
2016-11-28 22:24
Vi träffas i klubbstugan kl 18:00 Torsdag 1 dec. går igenom säsong 2017 i grova drag. Ombyte träning konstgräset 19:30-21:00. Efter träning mat i klubbstugan
Årets mål på ulves ?
2016-10-27 22:58
TGIF-IFK Falköping FF Juniorer
2016-07-08 14:27
Bra genrep inför Gothia.
Juniorlaget tog emot IFK Falköping FF i sista matchen innan serieuppehållet.
Första halvlek bjöd på fint passningsspel, från en säker backlinje via passningssäkra mittfältare fram till löpvilliga forwards och yttrar.
Snabbt passningsspel varierades med långa fina krossbollar.
Giffarnas ytterbackar fyllde på och stod för många bra löpningar utmed kanterna vilket gav spelövertag på Falköpings planhalva.
Trots ett ordentligt spelövertag så stannade det vid 2-0 efter första halvlek.
Målen gjordes av Mikael Axelsson och Hugo Lundell, båda på nick efter fina inlägg.
I andra halvlek utökade Giffarna och gjorde 3-0 och 4-0 under de första tio minuterna genom Mikael Axelsson och Felix Klahr.
Falköping gav sig dock inte för detta utan de jobbade på bra och skapade en del lägen i andra halvlek vilka Anton i målet avvärjde framgångsrikt.
Trots att Falköpings fick några lägen så hade Giffarna kontroll på matchen och gjorde målen.
Genom ett par snabba omställningar gjorde Giffarna ytterligare tre mål denna halvlek.
Jonathan Wahnberg satte två bollar och Mikael Axelsson fick även göra sitt tredje mål för dagen innan domare Tomas Johansson blåste av för full tid.
Tomas som för övrigt berömde de båda lagen efter matchen, Giffarna för deras fina spel och Falköping för att de fortsatte kämpa och ville spela bra fotboll trots underläget.
Giffarna hade även ett flertal träffar i virket så segersiffrorna hade kunnat bli ännu större.
Detta var en mycket väl genomförd match där tränaren Mulle var mer än nöjd med lagets insats.
Nu väntar ett par träningar till sen tar Fredrik, Roger & Simon över ansvaret för laget och det bär av till Gothia Cup.
Där kommer man att möta lag från Manchester, Paris och Förenade Arabemiraten i gruppen.
Juniorer stöttar upp U-laget
2016-06-13 09:27

IFK Tidaholm U-TGIF U

Tisdag den 7 juni spelades U-lagsderby på Tidavallen. TGIF var för dagen i stort sett representerat av sitt juniorlag då A-laget spelade match samtidigt.

Matchen började lite trevande från båda håll, bollen gick runt i de olika lagdelarna för att känna på motståndet. I femte minuten sätter Jacob Bohman fart på vänsterkanten och skjuter ett rejält skott mot mål, bollen går i retur och Jesper Frejd Larsson kan lägga in den i mål. En kvart senare replikerar IFK genom Oscar Storm. Matchen står och väger fram och tillbaka även om TGIF kanske kommer till några fler farliga lägen genom stark löpvillighet och ett bra passningsspel. I 34:e minuten ger det också utdelning, då Felix Klahr gör ett snyggt inlägg mot mål som Abdulkarim Golestani förvaltar väl och ställningen 2-1 känns som rättvis inför nästa halvlek. Dock vill IFK annat då Anton Fredriksson strax innan halvtidsvilan sätter 2-2.Giffarna tycks ha skapat ett ganska gott självförtroende under den första halvleken och fortsätter att utmana de över  lagäldre spelarna i IFK. Första målet i andra halvlek kommer också efter fem minuter och det är åter igen Jesper Frejd Larsson som blir uppskriven i målprotokollet. IFK tar över lite i slutet av andra halvlek , de trycker på rejält för avancemang men giffarna lyckas undanröja alla chanser och vinna till slut. Nämnde Jesper stänger nämligen igen matchen i 88:e minuten med TGIF:s  fjärde mål och Jespers tredje för kvällen.

Tränare Mulle är också ganska nöjd med grabbarna efter slutsignalen.

-I dag var det viktigt med självförtroende, säger Mulle. Jag behöver inte lära dem så mycket fotboll längre, min uppgift är att försöka få dem att tro på det de gör, då kommer resultaten.

Tor 5/10 19:00
Lör 30/9 11:00