SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Lidköpings FK
vs
Tidaholms GoIF
Lidköpings FKvsTidaholms GoIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 februari, 12:10
Plats:9 Bortaplan
TG&IF kryssade i Lidköping
2023-02-11 17:47

TG&IF spelade oavgjort mot Lidköpings FK i lördagens tidiga träningsmatch.

Matchen på Rådavallen slutade 2–2 efter att Ludvig Fransson och Olle Ekelund gjort giffarnas mål. Alla. målen i den första halvleken.

Lidköpings FK tog ledningen efter en dryg kvart av matchen på Dinaplanen i Råda. Ludvig Fransson kvitterade när han nickade in ett inlägg från högerkanten och sedan gav Olle Ekelund TG&IF ledningen när han sköt 2–1 från distans. 

Precis innan paus fick LFK en straff. 2–2 och sedan blev det inga mer mål i matchen.

Om det var något lag som var närmast ett mål i den andra halvleken var det de svartvita.

– Den första halvleken var lite fram och tillbaka. LFK spelade igenom oss i vissa lögen, men vi justerade vårt försvarsspel i paus och i andra halvlek hade vi bollen i stort sett hela tiden. De sista 15-20 minuterna hände det dock inte så mycket för vår del, även om vi hade bollen. Vi fick några sena återbud utöver de som visste om sedan tidigare inte skulle kunna spela. Vi fick ringa in några spelare från P16-laget som åkte med och var med i truppen. LFK är ett bra lag. De har tappat några spelare inför säsongen, men har ändå en stomme med bra division 2-spelare, sa Johny David.

 


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang