SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

IK Tord
vs
Tidaholms GoIF
IK TordvsTidaholms GoIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 februari, 15:15
Plats:2 Konstgräset
Förlust mot IK Tord trots bra insats
2023-02-18 17:59

Tidaholms G&IF stod upp bra mot division 2-motståndet.
Men en slarvig inledning av den andra halvleken blev kostsam. 
- I stora delar gör vi en väldigt bra träningsmatch, säger Patrik Andersson. 

I onsdags vann TG&IF med 4-0 mot Ekedalens SK. Under lördagen ställdes giffarna mot ett betydligt svårare träningsmotstånd i form av division 2-spelande IK Tord. Men på Rosenlunds IP i Jönköping stod TG&IF upp bra, framför allt under den första halvleken. 

 

- Vi gör en väldigt bra första halvlek och borde ha gått till paus med ett par bollars ledning, vi skapade flera fina målchanser. Tord skapade knappt någonting framåt och trots att de spelade med en väldigt hög och hård press så lyckades vi spela oss igenom den och hitta luckorna, säger TG&IF-tränaren Patrik Andersson.

 

Inledningen av den andra halvleken blev dock inte lika munter för giffarna. Inom loppet av tio minuter hade Tord satt både 1-0 och 2-0 på nästan identiskt sätt. 

 

- Vi slarvar och hänger inte riktigt ihop med lagdelarna. Båda målen är inlägg där Tord kommer först med skallen, det känns lite onödigt att släppa två sådana mål men vi är inte riktigt synkroniserade där i början av halvleken. 

 

TG&IF kom dock tillbaka och hade bud på reduceringsmål, även om de uteblev för dagen. 

 

- Avslutningen är ganska jämn, vi jobbar oss in i matchen och har ytterligare någon chans där vi nog borde ha gjort mål. På det stora hela tycker jag att vi står upp bra mot ett starkt motstånd, i stora delar gör vi en väldigt bra träningsmatch.

 

IK Tord - TG&IF 2-0 (0-0)
Mål: 1-0 (50) Max Malmén, 2-0 (58) Linus Lyck


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang