SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Tidaholms GoIF
2 - 2
Skara FC
Tidaholms GoIF2 - 2Skara FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 24 april, 19:30
Plats:Tidavallen B-plan Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000088023
Samling:18:30
Årets första seriepoäng för TG&IF
2024-04-24 22:42

Fler bilder (+17) >>

Det blev tredje gången gillt.
”Hemma” på konstgräset kom årets första poäng.
- En bra match med hög nivå, säger Johny David.

Tidaholms G&IF får visserligen vänta på den riktiga hemmapremiären, men nu behöver de svartvita i varje fall inte vänta längre på årets första seriepoäng. På konstgräsplanen blev det en pinne efter en 2-2-match mot Skara FC.

 

- Jag tycker det är en bra match med hög nivå. Det är klart att man alltid vill vinna och ta tre poäng, men just ikväll känns det ganska rättvist för båda lagen med oavgjort, säger TG&IF-tränaren Johny David efter matchen.

 

När de båda föreningarna möttes i DM-spelet för en vecka sedan blev seger med 2-0 för TG&IF. Och även under onsdagskvällen öppnade de svartvita starkast. David Gegerfelt satte ledningsmålet efter en dryg halvtimme. Skara kom dock tillbaka och vände till en 2-1-ledning med mål strax innan och strax efter halvtidsvilan. 

 

- Skara börjar matchen lite bättre än oss, men sen tar vi över och är bättre i stort sett resten av halvleken. Deras kvitteringsmål kommer när vi har vår bästa period, det känns som ett mål från ingenstans. I början av andra hamnar vi lite fel i positionerna, vi kommer inte riktigt loss från deras press. Men sen tycker jag det jämnar ut sig, säger David.

 

När Theo Lidén blev nedriven i straffområdet med kvarten kvar var Max Persson säkerheten själv och rullade in 2-2-kvitteringen. Därefter hade båda lagen chanser men utan resultat.

 

- Sista delen av matchen är det rätt mycket fram och tillbaka. Det är mycket känslor ute på planen samtidigt som inget lag vill riskera något, både vi och Skara har ju tillfällen att göra mål och avgöra.

 

För TG&IF väntar närmast bortamatch mot Grums IF.

 

Tidaholms G&IF – Skara FC 2-2 (1-1)
Mål: 1-0 (33) David Gegerfelt, 1-1 (42) Linus Bock, 1-2 (63) Kristijan Nikolla, 2-2 (73) Max Persson


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang