SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Ekedalens
vs
Tidaholms GoIF
Ekedalens vsTidaholms GoIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 30 juli, 18:30
Plats:9 Bortaplan
Referat: Ekedalens  - Tidaholms GoIF
”Nu vet vi vad vi behöver jobba på” – TG&IF torskade första träningsmatchen inför höstpremiären
2021-07-30 21:14

Fler bilder (+14) >>

TG&IF förlorade träningsmatchen mot Ekedalens SK.

Hemmalaget vann med 2–1 (1–0).

– Att alla fick speltid var bra, och det var ju det som var meningen med den här matchen, sa mittbacken Måns Sörman.

Ekedalens SK tog ledningen i mitten av den första halvleken. TG&IF kvitterade i den andra när Axel Axelsson nickade in 1–1 via ribban efter en frispark från brodern Mikael. Men ESK fick sista ordet och kunde vinna med 2–1.

– Den första halvleken var inget bra alls. Det var inget som stämde för oss då. Det enda som var bra med den var att vi vet vad vi behöver träna på inför höstpremiären, sa mittbacken Måns Sörman, som bar kaptensbindeln i den första halvleken.

TG&IF kom till matchen med 19 utespelare och två målvakter. Alla svartvita spelare fick minst en halvlek på IP:s gröna matta. 

– Att alla fick spela var bra, det var ju det som var meningen med den här matchen. Sedan spelade vi bättre i andra halvlek. Då funkade det bättre för oss.

TG&IF drog igång med den kollektiva träningen i veckan. Enligt vad tränare Åhnborg sa inför matchen har det varit intensiva pass. Och det bekräftar Sörman.

– Det har varit väldigt bra träningar, men man är rätt sliten nu i slutet av veckan. Vi har kört på bra och man känner att man lever. Jag har i princip ont överallt. 

Tidigare i våras spelade TG&IF:s seniorspelare ett Giff-mästerskap i padel. Under lördagen kommer Giff-mästerskapet i golf spelas. Nio spelare är anmälda.

– Det är ju lite lättare att spela padel än att spela golf med utrustning och så. Det ska bli kul.

Vem är favorit?

– Anton Fredriksson tätt följd av Filip Lundgren. 

 

Ekedalens SK – TG&IF 2–1 (1–0)

Mål TG&IF: Axel Axelsson.


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang