SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Åsarp-Trädet FK
3 - 5
Tidaholms GoIF
Åsarp-Trädet FK3 - 5Tidaholms GoIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 september, 16:00
Plats:Åsarps IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000088102
Samling:15:00
Referat: Åsarp-Trädet FK - Tidaholms GoIF
Fem mål och tre poäng borta mot Åsarp
2023-09-02 18:19

Fem mål och tre poäng.
TG&IF gick segrande ur den tuffa bortamatchen mot Åsarp-Trädet.
- Vi är väldigt nöjda med poängen, säger Patrik Andersson.

Lördagens bortamatch mot Åsarp-Trädet FK var giffarnas tredje match på mindre än en vecka. Och det blev en prövning, men till sist kunde de svartvita få med sig tre poäng efter en målrik tillställning. 
 
- Oavsett tabelläge och allt övrigt är Åsarp alltid en tuff bortamatch, det vet vi. Jag tycker att det är starkt av oss att vinna och göra fem mål, även om spelet inte fungerade som vi hade önskat. Men vi visar att vi kan vinna ändå, säger TG&IF-tränaren Patrik Andersson.
 
Matchen på Åsarps IP svängde en hel del, framför allt i målprotokollet. Hemmalaget tog ledningen innan Max Persson både kvitterade och av TG&IF ledningen med dubbla fullträffar på fyra minuter innan paus.
 
Tidigt i andra halvlek sprang giffarna upp till en 4-1-ledning men det var inte över för det. Åsarp hann med en 2-4-reducering innan David Frisk och hemmalagets David Johansson med varsitt mål i den 90:e minuten rundande av det hela till en 5-3-seger för TG&IF.
 
- Det är en svår match att analysera. Vi har kontroll på grejerna i perioder, korta perioder. Men vi slarvar alldeles för mycket, vi är inte där i dag. Det blir liksom inget vidare tempo i matchen, säger Andersson och fortsätter:
 
- Vi ska inte skylla på någonting, men det kändes som lite av en mental urladdning efter flera tuffa matcher på kort tid. Nu får vi försöka ta veckan som kommer och verkligen ladda om till nästa match. 
 
I nästa omgång tar TG&IF emot Brålanda IF hemma på Ulvesborg. Den matchen spelas fredagen den 8 september.
 
Åsarp-Trädet FK – Tidaholms G&IF 3-5 (1-2)
Mål: 1-0 (36) Daniel Hallin, 1-1 (41) Max Persson, 1-2 (45) Max Persson, 1-3 (51) David Frisk, 1-4 (56) Ludvig Fransson, 2-4 (69) Alfred Löfving Svensson, 2-5 (90) David Frisk, 3-5 (90) Gustav Johansson

 


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang