SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Tidaholms GoIF
0 - 3
Alingsås IF FF
Tidaholms GoIF0 - 3Alingsås IF FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 september, 15:00
Plats:Ulvesborg A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000088123
Samling:14:00
Referat: Tidaholms GoIF - Alingsås IF FF
Förlust i sista hemmamatchen för säsongen
2023-09-30 17:53
Sista hemmamatchen, då blev det förlust.
Alingsås vann med 3-0 på Ulvesborg.
- Vi saknar några procent i dag, säger Patrik Andersson.
För Tidaholms G&IF var lördagens match mot Alingsås IF FF den sista på Ulvesborg i årets seriespel. Medan giffarna mest hade äran att spela för var AIF i behov av tre poäng för att fortsatt ha en chans att nå kvalplatsen. Kanske var det just det faktumet som fällde avgörandet också, för gästerna fick med sig en 3-0-seger.
 
- Vi driver matchen från start till mål, Alingsås är inte intresserade alls av att driva spelet utan vill bara spela på våra misstag. Men vi saknar några procent i dag, vi är inte tillräckligt bra där ute, säger TG&IF-tränaren Patrik Andersson.
 
Alingsås tog tidigt ledningen och ökade sedan på till 2-0 efter drygt tjugo minuters spel. TG&IF var emellanåt uppe och försökte, med en handfull avslutsmöjligheter som resultat. Men på det stora hela hade giffarna svårt att ta sig till några hetare målchanser. I den andra halvleken, som till mångt och mycket såg likadan ut, satte gästerna sitt 3-0-mål och stängde matchen. 
 
- Alingsås ligget tight med sin fembacks-linje och vill bara spela på sitt kontringsspel. De har ju i stort sett bara tre målchanser och gör mål på dem. Där är vi inte tillräckligt starka, vi bjuder bort oss i dag. Vi slår bort för mycket bollar... men jag tycker ändå inte att det är någon 0-3-match, det gör jag inte.
 
För Tidaholms G&IF återstår nu bara en match av årets säsong, en bortamatch mot Göta BK på söndag den 8 oktober. 
 
Tidaholms G&IF – Alingsås IF FF 0-3 (0-2)
Mål: 0-1 (9) Gustav Johansson, 0-2 (22) Axel Heljegård, 0-3 (68) Gustav Blomgren

 


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang