Referat: Tidaholms GoIF - Skövde AIK Akademi
Giff förlorade mot Skövde AIK:s U21-lag: ”Matcher som är viktiga för oss”
2023-02-07 22:55

TG&IF förlorade träningsmatchen mot Skövde AIK:s U21-lag. Patrik Andersson tyckte att det var en bra att få möta tufft motstånd.

– Det här är matcher som är viktiga för oss, sa Giff-tränaren efter 1–3-förlusten.

Skövde AIK tog ledningen direkt, men TG&IF kom tillbaka. Ludvig Fransson  hade ett jättebra läge att kvittera innan Filip Lundgren gjorde 1–1-målet. Båda gångerna var nyförvärvet Sonny Karlsson inblandad i förspelet.

Den andra halvleken hann knappt börja innan SAIK hade återtagit ledningen efter en hörna och sedan sköt gästerna även 1–3.

Ludvig Fransson var ett skott i stolpen från att reducera, men TG&IF blev mållöst i den andra halvleken.

– Vi mötte ett bra lag. Det är bra för oss att möta den här typen av motstånd. Det gäller att man är på tå. Jag tycker att vi stod upp helt okej, sa tränaren Patrik Andersson.

TG&IF spelar igen på lördag. Då möter laget Lidköpings FK på bortaplan.

TG&IF – Skövde AIK U21 1–3 (1–1)

Mål TG&IF: Filip Lundgren.