Björsäter-TGoIF/Vreten 13/9 (referat)
2014-09-21 14:26

Björsäter - TGoIF/Vreten 1-1 (1-0)

Mål: Jennifer Johansson

Matchen mot Björsäter spelades på lekevi konstgräs vilket var en svår omställning för tjejerna. Första halvlek var inte så vass spelmässigt, däremot så var den tuff med många hårda närkamper som tjejerna stod upp bra i. Lite trevande start ca 5-10 min därefter var halvleken helt jämn vad gäller spelet. Efter 18 min så gör Björsäter väldigt turligt 1-0 på en riktig strumprullare som går i en hög båge över Zandra i målet, inte en chans att försvara sig mot ett sånt mål. Men vi tuggade vidare och skapade också några chanser men 1-0 stod sig till paus. Andra halvlek tryckte vi på redan från start och började mala ner motståndet, nu var också spelet betydligt bättre och även försvarsspelet var riktigt bra över hela planen. Zandra som var säkerheten själv i målet hade en ganska lugn halvlek. Vi skapade chanser som vi nog borde gjort nåt mål på men det ville sig inte i avsluten. En lustig situation var när jag gick ut till kanten för att tala om för Mirre att vi skulle gå ner på en 3-backslinje, då garvades det en del i motståndarbåset vilket dom snabbt skulle få äta upp. Skickade upp Julle i anfallet så vi körde med 3 st forwards och jag tror det tog max 2 min innan Jennifer satte bollen i mål till 1-1 skrattar bäst som skrattar sist. Tillbaks med Julle igen för att säkra upp. Sedan hade vi ett friläge som brändes samt att vi skulle haft en solklar straff då en motståndartjej tar bollen med handen långt uppe vid axeln, där är det inte naturligt att ha händerna så där blev vi nog rånade på 3 poäng. men 1 pinne tog vi och väldigt välförtjänt eftersom vi körde slut på motståndarna i andra halvlek.