Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gothia cup 2016

17/7-23/7 åker vi till Göteborg & bor på Spar Hotell Gårda.

Anmälda:

Emil Daremark

Ola Karlsson

Adam Nossler

Ali

Felix Lennartsson

Philip Dönnes

Ludwig Sörman

Filip Lagerqvist

Viktor Rydholm

Albin Hoffman

Adam Franzen

Oskar Ivarsson

Mojje

Isac Forsgård

Alexander Fredriksson

Filip Lundgren

Att medtaga till Göteborg bl.a. detta:

ID-HANDLING !!!! OBS

Hygienartiklar

Benskydd-fotbollsskor

Extra fotbollsstrumpor

Vattenflaskor minst 2st

Ryggsäck eller liten väska för skor mm till & från matcher

tofflor

Träningsoverall

Kläder för bra & dårligt väder

Badkläder.Skön seger mot Lidköping
2016-09-24 12:43
Giffarnas 16-åringar rivstartade dagens drabbning på Lockörn i Lidköping. Läge för ledning redan efter några få sekunder, dock utan nätkänning. Det blev ändå en injektion. Laget spelade snabbt och smart och fortsatte skapa läge. 
Hemmalagets snabba spelvändning med mål som följd kom därför som en blixt från klarblå himmel. Giffarna lät sig dock inte nedslås, laget pumpade på men fick ändå gå till pausvila i underläge. 
I andra fortsatte laget på inslagen väg och redan efter tre minuter kom kvitteringen. Albin Hoffman sprintade fram från mittplan och lade bollen på yta för Alexander Fredriksson. Han nyttjade läget med en touch och mål. 
Laget fortsatte sedan att pumpa på och tilldömdes strax senare en straff som förvaltades på bästa sätt av Filip Lagerkvist. 
Resultatet stod sig matchen ut, men det saknades inte möjligheter att utöka ledningen. Totalt sett en mycket välförtjänt seger. 
Nu återstår en match i årets seriespel, IF Elfsborg på bortaplan den 11 oktober.
Kiosktider vecka 32
2016-08-02 20:32

P-00 har kiosken på Ulvesborg vecka 32 och vi bemannar den enligt följande:


Måndag 8/8 A-lagsmatch kl. 19

Felix, Filip L och Ola


Tisdag 9/8 U-lagsmatch kl. 19

Mario, Adam N och Emil


Torsdag 11/8 Juniormatch kl. 18.30

Oscar och Adam F


Söndag 14/8 F14 match kl. 17

Isac och Mojje


Var på plats i kiosken 45 minuter innan match, instruktioner finns uppsatta i kiosken. Bl.a. ska spelande lags ledare få kaffe och någon kaka/godisbit innan match.

Nycklar och växelkassa kommer att lämnas ut till någon förälder som står i kiosken på måndagen. Sedan får ni lämna över till någon i nästa grupp som står i kiosken.


MVH

Ledarna


OBS! Mat under och resande till Gothia Cup
2016-07-11 13:37

Matbeställning för P00 under Gothia Cup har dessvärre inte gått igenom och registrerats. Det innebär att spelare och ledare för närvarande endast har tillgång till frukost på boendet, Spar Hotell Gårda. I samband med registrering på söndag kommer matkupong för lunch och middag för veckan ordnas och därför behöver varje spelare ta med sig 500 kronor extra.


När det gäller resa till Gothia Cup på söndag, 17 juli, sker det enligt följande:

Egen transport: Emil D, Adam N, Felix L, Albin H, Isak F, Filip La, Oskar I, Adam F, Mojje, Alexander F, Filip Lu.


Transport med Christoffer Dönnes: Philip D, Ola C, Victor R, Ludwig S och Ali. Samling på Ulvesborg klockan 13.00, söndag 17 juli.


På plats på hotellet, 15.00-16.00

Oavsett färdsätt ska spelare ankomma till Spar Hotell Gårda (Norra Kustbanegatan 15, telefon: 031-752 03 00) mellan klockan 15.00 och 16.00 på söndag för en första samling samt rumsfördelning, registrering och inköp av matkupong.


Om det är några förändringar avseende färdsätt eller andra frågor kontakta Johan Hoffman, 0709-603024.


/Ledarna 

Utbetalning av reseersättning för våren
2016-07-11 12:33
Huvudföreningen har avsatt 10 000 kronor som skall användas som rese-ersättning eftersom spel i Div 3 Västergötland innebär långa resor till bortamatcherna. Nu har avstämning för vårens matcher gjorts och enligt körlista (och kända byten) har följande förare noterats:

27 april, IFK Sövde (100 kr/förare): Christoffer Dönnes, Torbjörn Rydholm, Karin Forsgård och Morgan Carlsson.

11 maj, IFK Örby (420 kr/förare): Fredrik Ivarsson, Christoffer Dönnes, Jonas Franzén och Mika Nossler.

6 juni, Mariedals IK (320 kr/förare): Christoffer Dönnes, Torbjörn Rydholm, Tomas Sörman och Karin Forsgård.

26 juni, Vänersborgs FK (320 kr/förare): Fredrik Ivarsson, Johan Hoffman, Morgan Carlsson och Jonas Franzén.

Underlag för utbetalning
Vänligen återkoppla till Johan Hoffman, på mobil 0709-60 30 24, om du har Swish (och vilket nummer) alternativt bank och kontonummer om du vill ha pengarna överförda. Tack på förhand.

/Ledarna
B-slutspel väntar P16 i Skadevi Cup
2016-07-02 19:03
Giffarnas 16-åringar är mitt uppe i Skadevi Cup. Gruppspelet är avslutat och laget har efter en trög och tuff inledning tagit steg för steg mot mer vägvinnande spel. I den inledande matchen på fredagen stod Våmbs IF för motståndet. Giffarna fick en tuff inledning på grund av ett självmål på hörna redan efter tre minuter. Det gav stora starka Våmbspelare råg i ryggen och de anförde matchen rakt igenom. Giffarna hade svårt att komma upp i bra nivå. Matchen slutade 0-3.

Första dagens andra match, mot Boo FF, inleddes däremot på betydligt bättre sätt. Filip Lagerqvist slog en låg skruvad hörna på första stolpen vilket reducerade i mål. Självmål signalerade någon Adam Nossler var dock säker på att han var sist på bollen. Trots målmässigt övertag lyckades inte Giffarna hålla duktiga motståndare ifrån sig. Boo kom i upprepade attacker i andra halvlek och vände till seger 3-1.

Efter nattvila ställdes 16-åringarna mot Kungsladugårds BK i hällande regn. Giffarna snäppade upp sig ytterligare ett hack men motståndarna visade sig ändock vara numret för stora och vann till slut med 3-0. Dock visade Giffarna gryende gott gry, enklare och rakare spel med variation av kortpassningar, längre spel i djup och på bredd samt dribblingsraider. 

Det uppsvinget tog laget med sig in i den avslutade matchen och tog bestämt tag i taktpinnen från start mot Munkedals IF. Laget skapade snabbt ett par ypperliga lägen efter fartfyllt spel. I den 18:e minuten hittade Ludwig Sörman nätet och gav sitt lag ledningen. I andra akten jobbade laget vidare med bestämt spel och mycket löpningar vilket också gav resultat i form av ytterligare två strutar signerade Felix Lennartsson och Andreas Carlsson (straff). 
Segern innebär att laget drar igång B-slutspelet på söndag morgon, klockan 09.00 i Timmersdala. För motståndet svarar Växjö Norra IF. Låt oss hoppas killarna konserverat lördagens form. 

Resultaten
TG&IF-Våmb 0-3 (0-1)

TG&IF-Boo 1-3 (1-0)
Mål: Adam Nossler

TG&IF-Kungsladugård 0-3 (0-1)

TG&IF-Munkedal 3-0 (1-0)
Målen: Ludwig Sörman, Felix Lennartsson och Andreas Carlsson
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Tidaholms G&IF, 16/10 11:41 
Tidaholms G&IF, 15/10 11:45 
Tidaholms G&IF, 12/10 21:25 
Tidaholms G&IF, 12/10 16:01 
 
 
Köper ditt virke ! Ring 070-6254421