SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Trollhättan BOIS
vs
Tidaholms GoIF
Trollhättan BOIS vsTidaholms GoIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 24 augusti, 17:00
Plats:9 Bortaplan
En Giff-poäng i Trollhättan
2021-08-24 21:24
Florian Brahimi gjorde TG&IF:s mål i bortamatchen mot Trollhättans BoIS.

TG&IF får vänta på första bortasegern.

De svartvita tappade 1–0 till 1–1 borta mot Trollhättans BoIS.

– Det var en bra första halvlek och en sämre andra, sammanfattade tränaren Johan Åhnborg.

Länge såg det ut som giffarna skulle ta säsongens första trea utanför Ulvesborg, men så blev det alltså inte. Florian Brahimi gjorde 1–0 för TG&IF efter 42 minuter och den ledningen stod sig fram till det återstod en dryg kvart då hemmalagets Robin Iglicar kvitterade.

– Det var väl den chansen som Trollhättan hade, plus kanske något skott. De var väldigt effektiva och det var inte vi. Utöver målet hade väl vi tre eller fyra chanser. Vi borde kanske ha avgjort den här matchen redan i första halvlek, sa tränaren Johan Åhnborg och fortsatte:

– I den andra halvleken tappade vi lite av vår struktur vilket gjorde att vi inte kunde driva på så som vi vill göra. Man kan se det som något bra att vi åker och tar en poäng på bortaplan när spelet inte riktigt fungerar som vi vill, men samtidigt tycker jag att vi ska vinna sett till de chanser vi har. 

För TG&IF är det just nu ett intensivt matchande. Redan på lördag spelar laget igen, då mot serieledande Herrestads AIF på bortaplan.

– Det är till att ta sig upp på hästen direkt. Vi har nya uppgifter framför oss som vi behöver fokusera på. Det är många saker i matchen som vi gör bra och som vi har gjort bra under hela hösten. För vår del gäller det bara att fortsätta jobba med de grejer vi tror på.

I slutet av matchen fick Axel Axelsson sin tredje varning för säsongen och är avstängd på lördag.

 

Trollhättans BoIS – TG&IF 1–1 (0–1)

Mål: 0–1 (42) Florian Brahimi, 1–1 (74) Robin Iglicar. 


<< Tillbaka

 
 
 
Köper ditt virke ! Ring 070-6254421