SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Tidaholms GoIF
vs
Skövde AIK
Tidaholms GoIFvsSkövde AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 februari, 16:00
Plats:2 Konstgräset
TG&IF förlorade mot SAIK:s akademilag
2023-02-04 21:34

Giff hade bollen nästa hela tiden. Det hindrade inte Skövde AIK:s P19-lag från att göra matchens enda mål i träningskampen på konstgräset.

– Sista tredjedelen måste bli bättre, sa assisterande tränaren Johny David.

Liam Samuelsson, som sköt upp Tomtens IF till division 5 gjorde 1–0 för Skövde AIK i inledningen av den andra halvleken. Målet kom efter att TG&IF slarvat framför eget straffområde när SAIK pressade högt. Och det blev matchens enda mål.
TG&IF hade bollen nästa hela tiden. Och mycket av bollinnehavet var på SAIK:s planhalva. Men de rödvita, ledda av Giff-bekantingarna Anton Dittmer och Johan Åhnborg, försvarade sig bra. De gånger TG&IF ändå kom till chanser, då blev det ändå inte mål.
I den första halvleken testade TG&IF spela med tre mittbackar. 
– Vi har bara tränat på det i 20 minuter än så länge, men jag tyckte att det funkade ganska bra och att vi tryckte ner dem ganska bra även med det spelsättet, sa assisterande tränaren Johny David efter matchen.
Det återstår månader till seriespelet börjar, och David konstaterade att Giff har en del att jobba på med det offensiva spelet.
– Än så länge har det varit för kallt för stående träningar där vi visar löpningar och hur vi vill ha det. Förhoppningsvis kan vi jobba med hur vi ska göra på den sista tredjedelen när det blir lite varmare. Nu hade vi mycket boll och de fick jaga mycket, men sista tredjedelen måste bli bättre, sa David.


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang