SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Tidaholms GoIF
vs
IF Haga
Tidaholms GoIFvsIF Haga

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 mars, 14:00
Plats:2 Konstgräset
Giff-seger med mer att önska
2023-03-19 19:21

TG&IF besegrade IF Haga med 3–0.

I tränarstaben var känslan densamma som efter vinsten mot Jönköpings BK för en vecka sedan.

– Vi har lite för djupa dalar, sa tränaren Patrik Andersson.

Precis som efter 7–2-segern mot JBK för en vecka sedan var Andersson nöjd med att hans lag besegrade IF Haga. 

– Det är bra att vi vann och de perioder där vi spelade bra var längre och bättre än mot JBK. Däremot tycker jag fortfarande att vi har lite för djupa dalar där vi missar för mycket i passningsspelet. Det kan bli bättre. Känslan är ganska lik efter de här två träningsmatcherna. Sedan är det bra att vi vann. Vi har pratat mycket om att vinna matcher och att vi klarade vinna igen är självklart bra, sa Andersson.

Eric Lindroth stod för två assist i matchen när han först spelade fram Josip Maracic till 1–0 och sedan Lucas Frölin till 2–0. Giffarna gjorde sedan ett tredje mål i inledningen av den andra halvleken när Sonny Karlsson satte dit 3–0 från straffpunkten efter att inbytte Ludvig Fransson blivit fälld.

I helgen blev det också klart att TG&IF får möta Töreboda IK i DM. När den matchen spelas är fortfarande inte spikat. Töreboda, som spelar i division 6, vann sin grupp efter segrar mot Järpås (19–0) och Lundsbrunns IF (2–1) samt 2-2 mot Sandhems IF.

 

TG&IF – IF Haga 3–0 (2–0)

Mål TG&IF: Josip Maracic, Lucas Frölin, Sonny Karlsson.


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang