SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Tidaholms GoIF
1 - 1
Jonsereds IF
Tidaholms GoIF1 - 1Jonsereds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 juni, 14:00
Plats:Ulvesborg A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000088051
Delad poäng efter två tidiga mål mot Jonsereds IF
2023-06-04 17:09

Fler bilder (+10) >>

Två mål på två minuter. 
Men bara en poäng för TG&IF.
- Det känns lite tråkigt, säger Patrik Andersson efter 1-1 mot Jonsereds IF.

Det är ett jämnt toppskikt i tabellen. Och ännu jämnare blev det efter söndagens 1-1-match mellan Tidaholms G&IF och Jonsereds IF på Ulvesborg. Den delade poängen innebär att Jonsered är kvar som tabelltrea med 17 poäng och TG&IF som fyra med 16 poäng. Alingsås IF, med en match mindre spelad än övriga, toppar alltjämt med 19 poäng framför andraplacerade Vårgårda IK på 18 poäng.
 
- Det finns inga vinnare på den här planen efter det här resultatet. Det är väl just Alingsås och Vårgårda som är vinnarna i så fall, säger TG&IF-tränaren Patrik Andersson.
 
TG&IF tog tidigt ledningen när Edvin Eriksson satte 1-0 redan i den nionde minuten. Men nästan lika tidigt, bara minuten senare, hade Jonsered kvitterat till 1-1. Trots att giffarna både letade och skapade målchanser stod sig resultatet halvleken ut. 
 
- Jonsered är inte särskilt intresserade av att driva matchen, vi driver den egentligen rakt igenom. Samtidigt är det deras sätt att spela och vi vet att de gör det bra, att de är giftiga i sina kontringar och snabbt hemma i sina defensiva omställningar. Just det gör det också svårt för oss att ta oss igenom, men jag tycker att vi ändå skapar såpass mycket att vi borde förvaltat möjligheterna bättre.
 
1-1-målet, var det en ”klassiker” där ni slappnade av efter ledningsmålet och direkt åkte på ett?
 
- Jag tycker inte att vi slappnar av, men det är klart att vi måste ha en tuffare press på deras inläggsspel. Vi vet ju att deras nummer 18, som också gör målet, är en rejäl pjäs inne i straffområdet. Där tycker jag att vi fuskar lite, men det är nog inte på grund av att vi precis har gjort mål.
 
Inte heller i den andra halvleken gav TG&IF-spelet någon utdelning i målprotokollet, trots att de svartvita vid flera tillfällen skapade bra spelsekvenser och chanser framåt. Hemmalaget var nära, men alltid med en Jonsered-spelare i vägen.
 
- Vi skapar tillräckligt för att vinna matchen, men vi blir lite stressade i det sista avgörandet och gör helt enkelt inte mål på våra lägen. Att vi får driva matchen tar också på krafterna, sista kvarten tappar vi lite för mycket boll och då blir vi just lite för stressade. Det känns lite tråkigt, för jag tycker att vi är värda mer i dag. Samtidigt är det bara att köra vidare, på det stora hela gör vi en helt okej match även om vi inte riktigt får utdelning på det vi gör. 
 
Tidaholms G&IF – Jonsereds IF 1-1 (1-1)
Mål: 1-0 (9) Edvin Eriksson, 1-1 (11) Oskar Andersson 

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 31/12
0 - 0  
Ons 20/9 19:00
1 - 0  
Mån 18/9 19:00
0 - 0  
Sön 17/9 16:00
1 - 1  
Ons 13/9 19:30
2 - 0  
Fre 8/9 20:00
4 - 1  
 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang