SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Tidaholms GoIF
vs
IFK Falköpings FK
Tidaholms GoIFvsIFK Falköpings FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 31 mars, 19:00
Plats:2 Konstgräset
TG&IF föll i genrepet: ”Nervigt inför seriepremiären”
2023-04-01 16:49

TG&IF förlorade genrepet.
IFK Falköping gjorde matchens enda mål på konstgräset.
– Man såg att det fanns lite nervositet inför seriepremiären, säger Sonny Karlsson.

På torsdag åker TG&IF för att spela seriepremiär mot IFK Uddevalla. Förhoppningsvis betyder ett dåligt genrep en bra premiär. Giffarna hade problem med IFK Falköping under de första 20 minuterna på konstgräset och under den perioden gjorde bortalaget matchens enda mål. TG&IF hade sedan chanser att kvittera. Sonny Karlsson hade ett dubbelläge. Josip Maracic en fin skottchans och Filip Lundgren ett friläge. I andra halvlek hade Giff mycket boll, men skapade förhållandevis få chanser sett till bollinnehavet. Ett par bra chanser vaskades ändå fram, men IFK Falköping höll undan.
– Vi har haft problem med snön och att få kontinuitet i träningarna, men det är vi väl inte ensamma om… Sedan var det lite nervigt inför seriepremiären. Det kan man lugnt säga. Man såg lite att det fanns lite nervositet. Jag tyckte att vi hade för många bolltapp i någon match för ett tag sedan och det följde med lite nu, sa Sonny Karlsson.
IFK Falköping gjorde målet efter att giffarna tappat bollen på egen planhalva. Och Falköpingskamraterna hade även ett tidigare läge efter att de svartvita gett bort bollen på ett liknande sätt.
– Vi bjöd på det. De hade inte så mycket annat. Sedan hade vi chanser där vi skulle ha gjort mål också. Men det blir lite så när man inte har kunnat träna regelbundet på slutet. Vi får kämpa och slita på, säger Karlsson.

 

TG&IF – IFK Falköping 0–1 (0—1)


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang