SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Tidaholms GoIF
vs
IFK Skövde FK
Tidaholms GoIFvsIFK Skövde FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 09 februari, 19:00
Plats:2 Konstgräset
TG&IF föll i träningsmatchen mot IFK Skövde
2024-02-09 23:39

Fler bilder (+8) >>

TG&IF förlorade träningsmatchen mot IFK Skövde. Mikael Axelsson gjorde matchens enda Giff-mål i 1–4-förlusten under fredagskvällen.

– Jag är framför allt nöjd med de första 60-65-minuterna, sa tränaren Johny David efteråt.

Att David Frisk kan göra mål fick publiken på Ulvesborg lära sig förra året under de två matcher Frisk spelade för TG&IF på lån från Skövde AIK och snittade ett mål per halvlek. Frisk gjorde också matchens första mål för sin nya förening, IFK Skövde, i fredagsmatchen på Ulvesborg. Målet kom efter en kvart och var den första riktigt vassa chans som skapades i matchen.

TG&IF fick lite av en gratisbiljett tillbaka in i matchen när David Gegerfelt ordnade en straff efter 24 minuter och Mikael Axelsson sköt 1–1 via stolpen.

1–1 var också ställningen i halvtid.

I andra halvlek utökade Mattias Damm till 2–1 (i minut 55) och innan David Frisk gjorde sitt andra mål i matchen (i minut 67). Nyförvärvet från IFK Falköping, Kalle Efraimsson, ordnade sedan 4–1 till IFK Skövde med tio minuter kvar.

– Jag är nöjd med de första 60-65-minuterna. Det finns mycket i vårt spel som var bra då. Det syns redan nu att vi gör många saker rätt i vår press. Sedan hade IFK Skövde mycket boll och var spelförande, så som de ska vara. Det är ett bra och bollskickligt lag som vi mötte, men jag tycker ändå att vi inte lät dem skapa speciellt många chanser under den första timmen. Flera killar från vårt 17-årslag fick chansen att spela, och Elias Joelsson gjorde det bra från start som vänsterback, sa Giff-tränaren Johny David.

 

TG&IF – IFK Skövde 1–4 (1–1)

Mål TG&IF: Mikael Axelsson.


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang