SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Tidaholms GoIF
vs
Lidköpings FK
Tidaholms GoIFvsLidköpings FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 20 februari, 18:30
Plats:2 Konstgräset
”Jättebra första halvlek, mycket moral i andra”
2024-02-20 22:38

Fler bilder (+4) >>

Det gjordes fem mål på Tidaholms konstgräsplan under tisdagskvällen. Lidköpings FK gjorde flest. Giff-tränaren Johny David hittade, trots förlusten, flera positiva delar i det svartvita spelet.
– Vi gjorde en jättebra första halvlek, och i andra visade vi mycket moral, sa David efter 2–3 mot division 2-laget.

Max Persson och David Gegerfelt gjorde TG&IF:s mål i matchen. Båda i den första halvleken. Efter halvtidssiffrorna 2–2 gjorde LFK den andra halvlekens enda mål och TG&IF förlorade träningsmatchen med uddamålet.
– Jag är jättenöjd med första halvlek. Vi kom med några som det var lite frågetecken för och Måns (Sörman) gick av efter 35. Även Eric Lindroth bytte innan paus. Vi bytte väl hela backlinjen, men jag tycker ändå att vi höll oss till våra principer och det vi har snackat om. Det var två jättefina mål från vår sida, där vi verkligen gör våra mål på ett bra sätt, sa Johny David.
I ett skade- och sjukdomsdrabbat TG&IF var det flera som fick husera på ovana positioner. Som Theo Lidén som fick gå ner och spela mittback.
– I andra halvlek blev det många byten och det blev lite hackigt spel. Vi kom inte riktigt loss och fick kämpa mycket under andra 45. Jag tycker att vi visade stor moral under den halvleken. Det är många unga grabbar som inte har spelat så mycket seniorfotboll förut, men någon gång ska de spela och jag tycker det är kul att se dem. Vi visade mycket moral i andra halvlek. 

 

TG&IF – Lidköpings FK 2–3 (2–2)
Mål TG&IF: David Gegerfelt, Max Persson.


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang