SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Tidaholms GoIF
3 - 1
Grums IK
Tidaholms GoIF3 - 1Grums IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 juni, 14:00
Plats:Ulvesborg A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000088076
Samling:13:00
Gegerfelts hattrick håller TG&IF kvar i toppen
2024-06-29 17:32

Fler bilder (+62) >>
David Gegerfeldt

David Gegerfelt visade vägen. Och TG&IF biter sig fast i toppen. Giffarna tog tre nya poäng hemma mot Grums IK.

– Det var kanske lite sämre jämfört med flera andra matcher under våren, men det var ändå stabilt, sa tränaren Johny David efter 3–1 på Ulvesborg.

Det var David Gegerfelts eftermiddag på Ulvesborg. Anfallaren styrde in 1–0 efter ett inkast i den åttonde minuten. Han gjorde sedan inga misstag när han sprang sig fri 24 minuter senare. I inledningen av den andra halvleken satte Gegerfelt 3–0 för de svartvita. Och då var matchen, i princip, avgjord.

– Vi var inte jättebra i första halvlek. Jämfört med flera andra matcher var vi sämre i dag, men det var ändå stabilt. De hade inte många lägen, sa Giff-tränaren Johny David och fortsatte:

– Vi var, självklart, nöjda med 2–0 i paus. Det blev ett förlösande 3–0-mål i början av andra och det förändrade inte matchbilden. Man var ju lite orolig att de skulle få 2–1 och komma in i matchen. När vi fick 3–0 hade Emir (Husic) och jag en plan för hur vi skulle göra under andra halvlek. 

När lagen möttes i våras gick giffarna också in med 2–0 i halvtid, men tappade sedan ledningen. Den gången var det dramatiskt då Simon Herthnek kvitterade på stopptid. Den här gången var det relativt odramatiskt efter 3–0. TG&IF var det bättre laget utan att briljera. Tränarduon David och Husic gjorde många byten på slutet, och publiken på Ulvesborg fick bland annat se Albin Hoffman göra comeback i Giff-tröjan.

– Det var gött med vinst, och viktigt att få avsluta bra innan uppehållet. Vi hade ett internt mål och att gå för det nu på slutet, för att ligga med i toppen inför hösten. Och det är ett mål vi infriat.

Nu väntar ledigt för TG&IF:s trupp.

– Jag hoppas killarna kommer tillbaka tränade och att vi kan gå för det i höst. Nu ska vi vara lediga några dagar, sedan kommer spelarna få träningsprogram och sedan samlas vi igen den 23 juli.

Höstsäsongen startar med hemmamatch mot IF Viken den 11 augusti.

 

TG&IF – Grums IK 3–1 (2–0)

Mål TG&IF: David Gegerfelt 3.


<< Tillbaka

 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang