Säsongsavslutning med favorit i repris!
2021-09-27 21:44

Det blev en härlig säsongsavslutning idag där grabbarna fick plocka poäng uppdelade i lag, först ute på planen för match och straffläggning, sedan i klubbhuset för avgörande matcher i FIFA. Självklart välförtjänt pizza och träningspris på det!

Alla killarna har slitit hårt den här säsongen och verkligen gjort sitt bästa! Nu gäller det att hålla igång och röra på sig även under vinterhalvåret så kör vi igång med träning och Giff-cupen till våren:)

/Rikard

Kanoninsats och hemmaseger i värmen!
2021-06-06 20:08
Fjärde raka segern!

Killarna gjorde (allihop) en gemensam kanoninsats i värmen när Vartofta kom på beök! Vi visste på förhand att det skulle bli den tuffaste matchen hittils och att hårt slit och fokus skulle bli avgörande. Efter en mycket fysisk match slutade det med hemmaseger 6-4 och vi är så här långt obesegrade med fyra vinster i ryggen och hela 32-13 i målskillnad!

Hittils har allt motstånd kommit från Falköpings kommun (IFK, FFK, Floby/Grolanda och Vartofta) men nästa vecka bär det av till Lidköping för att möta Råda för första gången.

Säsongsstart!
2021-04-03 12:53

Nu är det dags att sparka igång årets fotbollssäsong!
Redan nu på måndag 5/4 (Annandag påsk) tränar vi första gången kl: 17-18.30 på Nyborg.

Vi kommer även i år att ha samma träningstid som pojkar födda -10 (P11). Träningarna kommer ibland vara självständiga och ibland samköras tillsammans med P11. Tränare där är: Fredrik Andersson, Niklas Österberg, Jonas Lundgren, Senad Bezdrob, Kim Lennartsson.

Jimmy kommer inte vara kvar som tränare i år. Inte heller Eric och Jonathan som av olika anledningar inte längre har möjligheten. Däremot har vi två nya peppade hjälptränare från junior/U-laget som kommer att hjälpa till i år! Emil Andersson och Theo Sörman kommer vara en god hjälp och bidra med nya idéer och övningar.

Därutöver är jag tacksam för all hjälp som jag kan få från er föräldrar då jag både studerar och jobbar i år. Stöttning behövs vid matcher, träningar, med lotter, eller vid andra aktiviteter kring laget.

Giff-cupen är tyvärr inställd även i år pga. Covid. Detsamma gäller träningsläger i Varberg då antalet personer i G:a Köpstad är begränsat av kommunen.

Seriematcher kommer att spelas som vanligt! Serien är klar men matchtiderna är inte satta ännu. Återkommer när de är klara.

Undrar ni något är det bara att höra av sig till mig.

/Rikard

Säsongsavslutning med pizza och FIFA!
2020-09-28 20:53
Vi avslutade säsongen med ett litet cup-spel. Killarna ut i 3 lag som först fick mötas ute på fotbollsplanen och sedan i den virtuella världen (FIFA)!
Vi passade även på att äta pizza mellan matcherna:)
Härligt avslut på en härlig säsong med ett härligt gäng!
Tack för i år!
Vårsäsongsavslutning mellan skurarna!
2020-06-22 21:48
Vi prickade in träningen fint mellan skurarna och det blev ett bra avslut på vårsäsongen!
Det var lagtävlingar med fem olika moment och tre mycket engagerade lag.
Alla gjorde sitt bästa och var välförtjänta av varsin glass:)
2020-06-21 16:17
Trots tvåmålsunderläge mot ett svårspelat lag avslutade vi vårsäsongen med en klar vinst på konstgräset i Skövde. 8 snygga mål, många fina räddningar och ett hårt jobb i försvaret!

Nu tränar vi sista träningen imorgon måndag och tar sedan sommarlov tills vi drar igång vårsäsongen i Augusti.