SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Albin och Florian stannar i TG&IF
2021-11-23 16:15

”En bra grund att stå på” sa tränaren Johan Åhnborg om att 17 spelare var klara för spel TG&IF nästa år.

Nu är grunden än stabilare.

I måndags gjorde giffarna klart med Albin Hoffman och Florian Brahimi om en fortsättning.

Totalt har 19 spelare lämnat klartecken inför nästa säsong. Albin Hoffman och Florian Brahimi är de två senaste att bestämma sig för att de vill fortsätta spela fotboll på Ulvesborg.

- Det känns väldigt bra för vår del. I Florian får vi en riktig krigare, som det här laget behöver. Och Albin är en finsnidare på mitten. Vi är väldigt glada att de, och övriga, vill stanna i TG&IF, säger sportchefen Kjell Trakosdjanac.

Fotbollssektionen har haft intervjuer med spelarna under hösten.

- Spelarna har uttryckt att de är nöjda både med föreningen och med tränarna när vi har pratat med dem. De säger att det känns som om vi är på rätt väg även om det blev en lite sämre tabellplacering i år.

Nu jobbas det också på att förstärka truppen inför nästa år.

- Vi har vissa kontakter med spelare, och i nästa vecka är säsongen slut för de allra flesta lagen i Skaraborg. Då kommer vi prata med några spelare. Vi jobbar, hälsar Trakosdjanac.

Det blev en fjärdeplats för TG&IF i seriespelet 2021. Vad är dina tankar om säsongen som just avslutats?

- Jag tror att vi led lite av att det inte var några träningsmatcher i början av säsongen. Visst, det var lika för alla, men det kändes som om vi inte riktigt kom upp i matchtempo under vårdelen av säsongen. Under hösten tycker jag att det har blivit bättre och bättre hela tiden. Det som är synd är att det blev så pass många kryss som det blev. Jag tycker att vi har spelat bra i många matcher, men kanske inte riktigt har fått den utdelning som vi har förtjänat, säger Trakosdjanac och fortsätter:

- Även om vi tappade två placeringar i tabellen mot förra året känns det som om både vi som lag och individuellt har tagit steg framåt i vår utveckling. Många har höjt sig ett snäpp. Sedan är det kul att de unga vi har i föreningen har tagit steg i sin utveckling. Det visar att det finns spelare som börjar knacka på underifrån.

 

De fortsätter i TG&IF
Nya påskrifter: Albin Hoffman, Florian Brahimi.
Klara sedan tidigare: Alexander Fredriksson, Edvin Lund Borg, Love Ahrenbeck, Max Persson, Eric Lindroth, Erik Axelsson, Mikael Axelsson, Filip Ljungberg, Theo Lidén, Nils Lennartsson, Jonathan Demersjö, Måns Sörman, Axel Axelsson, Simon Lundell, Lucas Frölin, Filip Lundgren, Valmir Brahimi.


Nyhetsarkiv
Laget 20192019-05-01 19:41
 
 
Köper ditt virke ! Ring 070-6254421