SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Bli medlem i Tidaholms GoIF
BLI MEDLEM
 
Föräldramöte 12 april
2023-04-12 21:33

Träningstider

Vi kommer att träna tisdagar 17-18.30, onsdagar 18.30-20 och fredagar 15.30-17. Då flera lag vill träna samma tid på fredagar så kommer var tredje träning vara på Nyborg. Vilka fredagar det blir framgår i kalendern.

 

Matcher

Vi spelar i år i div 4 Norra och de lag som ingår i den serien är Ulvåker, Skara, Lidköping, SIL, Floby/Grolanda, Skövde AIK, Våmb och IFK Falköping. Vår första seriematch är 27/4 hemma mot Ulvåker. Kalendern uppdateras så snart alla matchtider är satta. Samling till bortamatcher sker på bortaplan en timme före matchstart. Vi vill att ni använder supertextgruppen ”TG&IF föräldrar P07” – där alla ser vad alla skriver – om någon exempelvis behöver hjälp med skjuts.

Vi kommer att spela DM och spelar då hemma mot Skara 1/5 kl 17.00. Det är en utslagsserie.

 

Gamla Köpstad

12–14 maj har vi bokat Tidaholms sommargård i Gamla Köpstad för ett träningsläger. Det kommer precis som tidigare år kosta en liten slant ca 300 kr och vi kommer att behöva hjälp att skjutsa ner och hämta killarna. För att lösa skjuts dit och hem på ett smidigt sätt vill vi att ni skickar ett sms till Cilla och skriver vilken väg just ni kan vara behjälpliga med att skjutsa så återkommer vi med vilka som kör åt vilket håll.

 

U-laget

U-laget kommer att behöva stöttning i matcher från våra killar. Det är ledarna för u-laget som ber om vilka spelare eller vilka positioner de vill ha. Vi tycker att det är roligt att de får vara med där men vårt lag är och skall vara högst prioriterat. Möte kommer att ske mellan oss ledare och ledarna för senior truppen för att prata om ev tider när P16 får möjlighet att träna ihop med seniorerna. Vi tvingar ingen att vara med U-laget eller på seniorträningar om man inte vill.

 

Giff-cupen

Vi har hand om grillen nu till helgen 15–16/4, se tidigare inlägg för tider. Detta genererar som alltid pengar till vår lagkassa. Tusen tack för att ni ställer upp!

 

A-lagsmatch

Vi kommer att bli tilldelade ett pass att bemanna kiosken på en A-lagsmatch. Vi återkommer så snart den dagen är bestämd.

 

Benskydd

Vi informerade om att flera av killarna inte använder benskydd på träningarna. Vi vill gärna att ni pratar med era killar om det här. Vi vill att alla använder benskydd alltid på träningar och matcher, både för att skydda sig själva – vi har inte ”råd” med att någon skadar sig och dessutom så gäller inte heller försäkringen som spelarna har via fotbollförbundet om de blir skadade.

 

Försäljning

Pernilla, Liams mamma, informerade om att hon swishat över närmare 25 000 kr till vårt lagkonto som vi gemensamt tjänat ihop på bingolottoförsäljning, chipsförsäljning och att panta burkar. Bra jobbat allihop och ett extra tack från oss ledare till er föräldrar som hållit i det här. Pernilla hälsar också att hon fortfarande gärna tar emot pant – inklusive tyska burkar som inte går att panta i vanliga butiker.  

 

Stort tack till alla som kunde komma och är det något ni funderar över så hör bara av er!

 

Stefan, Christian, Emanuel och Cilla 

Träningsläger i Varberg 9-12 juni
2022-06-01 12:41

Träningsläger i Varberg 9-12:e juni!

 

Nu är det snart dags för vårt träningsläger på Tidaholms sommargård i Gamla Köpstad och här kommer lite information inför detta.

 

När? Vi åker ner på torsdag 9/6 och det går bra att anlända från 17.30. Ca kl 19.00 serverar vi en enklare kvällsmat så då är det bra om alla är på plats. Hem åker vi på söndag 12/6 ca kl 13.00.

 

Hur?  Vi hoppas kunna samåka ner och hem. Vi behöver hjälp med två bilar ner och tre bilar hem. Skicka till Cilla på 0706-387476 vilken dag som fungerar bäst för er att skjutsa.

 

Kostnad? 300 kr per person. Detta swishas snarast till Stefan på 0703-191929. Utöver detta behöver killarna ha med sig en peng till glass på Tre Toppar. Specialkost eller allergier skickas på sms till Stefan.

 

Packning? Packlista kommer snart men en början är ju träningskläder, fotbollsskor, joggingskor, badkläder, lakan, toalettartiklar…

 

Vi hoppas såklart på fint väder med chans till bad. Vi kommer att låta killarna gå och bada tillsammans men utan att någon vuxen är närvarande precis hela tiden. Vill ni inte att er son badar utan någon vuxen med, så hör av er till Cilla.

 

/ Christian, Stefan, Emanuel och Cilla 

Säsongen 2022
2022-04-13 11:18

Information inför fotbollssäsongen 2022

 

Träningar

Veckan efter påsk hoppas vi på att komma i gång med träningar på Ulvesborg. Träningstiderna för i år är tisdagar 17-18.30, torsdagar 18.30-20.00 och fredagar 15.30-17.00. Vi kommer alltid att ha tillgång till omklädningsrum och vi ser gärna att killarna byter om och duschar på plats. Innan pandemin var detta en självklarhet för dem och vi hoppas att vi kan komma åter till det. Som ledare tror vi att tiden i omklädningsrummet inför och efter träningar och matcher främjar gemenskapen i laget.

 

19/4 kl 18.30 har vi en träningsmatch mot Hallby hemma på Ulvesborg.

 

Förhinder

Är man sjuk eller har förhinder inför en träning vill vi att man meddelar snarast varför man inte kommer och att man då helst använder supertext-gruppen, då den når alla ledare.

 

Matcher

Vi kommer att spela i en serie som heter U15 Norra Pojkar. Matcher och träningar läggs in i vår kalender som man hittar på GIF:s hemsida. Vi kommer att kalla till matcherna via sportadmin. Ladda gärna ner den appen om ni inte har den redan. Samling sker vanligtvis ca 45 min före matchstart på spelplatsen.

 

GIFF-cupen

23–24 april spelar vi GIFF-cup. På lördagen spelar vi kl 08.00, 13.00 och 16.20. Söndagens matcher beror på resultaten på lördagen. För att GIFF-cupen skall bli den fotbollsfest som klubben önskar för våra ungdomar så behöver vi som föräldrar hjälpa till litegrand. Arbetsuppgifterna, grill på Ulvesborg och entrévärd på Forsen, är redan utdelade till er.

 

Träningsläger

9–12 juni åker vi på träningsläger till Gamla Köpstad. Vi ledare, med hjälp av våra familjer, kommer att vara med där nere. Vi åker sen eftermiddag på torsdagen och hem igen vid lunchtid på söndagen. Vi kommer att behöva föräldrar som hjälper till med skjuts till och från Varberg.

 

Föräldramöte

Vi har tänkt att ha ett kort möte med föräldrar och spelare inom kort och återkommer med tid och plats så snart vi vet.

 

/ Christian, Emanuel, Stefan och Cilla

Efter påsk
2020-04-09 20:40
Efter påsk börjar vi träna mer regelbundet och följande tider gäller om inget annat meddelats:

Tisdagar, 17:00-18:30, Ulvesborg
Torsdagar, 18:30-20:00, Ulvesborg
Fredagar, 15:30-17:00, Ulvesborg
Söndagar, 17:00-18:30, Slalombackens parkering, med löparskor.

Vi tränar 17:00 på tisdagar pga att många andra lag tränar 18:30 den veckodagen.

Kalendern är uppdaterad.

Glad påsk!
Föräldramöte 12 mars
2020-03-18 17:51
Spelare
Vi räknar med att vi åtminstone kommer att ha fjorton spelare i laget i år. Eventuellt tillkommer det några nya killar också. 

GIFF-cupen
GIFF-cupen spelas i år 18-19/4 (9-manna) och 25-26/4 (5, 7 och 11-manna). Vi spelar 18-19/4 och har även önskat få vårt lags arbetsuppgifter den helgen. Arbetsuppgifterna är inte klara än och vi återkommer så snart vi vet något. Vi har till dags datum inte heller hört något gällande cupen i förhållande till Corona-viruset och kommer att hålla er informerade med det vi vet, så snart vi vet det. 

Träningar
Vi kommer i år att öka på träningsmängden lite. Vi har önskat att få tisdagar och torsdagar 18.30-20.00, fredagar 15.30-17.00 samt söndagar 17.00-18.30. Matchdagar är inte fastställda än men vi försöker lägga hemmamatcher på någon av våra träningstider. 
Kan ert barn inte komma på en träning så vill vi ha ett återbud till vår sms-grupp ”TG&IF P07” så snart ni vet detta samt gärna varför de uteblir. Vi planerar träningarna efter hur många vi tror kommer och vi ställer väldigt sällan in träningar med kort varsel. Barnen blir äldre och vi kommer att ställa lite högre krav på dem. När man är på träningen så är det fotboll och fokus på det som gäller. Vi kommer till matcherna att titta mer på träningsnärvaro så det är viktigt att komma på alla träningar som man kan. 
Vi ser gärna att man byter om tillsammans innan och efter träningar och matcher. Vi tror att gemenskapen i omklädningsrummet gagnar laget. 

Speltid och matcher 
Vi är anmälda till division 8 norra, en ren 07 serie. Matcherna läggs nu under slutet av mars och kommer att synas i kalendern så snart det är fastställt tränat, ta ut samtliga killar till matcherna men under matcherna kan det bli lite olika speltid beroende på vilken position man har på plan. 
Kallelse till matcher kommer att komma i Sportadmin. Där hittar ni också tid och plats för samling. Ladda gärna ner appen Sportadmin för att smidigt kunna svara alternativt så svarar ni via mailen där kallelsen också kommer. 

Samling
Samling till bortamatcher kommer att ske på bortaplan. Har man bekymmer att köra, vill samåka, behöver byta arbetstid i kiosken eller liknande har vi skapat en till sms-grupp ”TG&IF Föräldrar P07” där alla ser alla och man lätt kan skicka en fråga och nå samtliga föräldrar. 

Matchställ 
Även i år får killarna med ett ställ hem till låns under säsongen. 

Varberg
11-14 juni åker vi på träningsläger på Tidaholms sommargård i Gamla Köpstad. Vi planerar att åka ner under eftermiddagen/tidig kväll på torsdagen. Nytt för i år är att killarna åker själva med oss ledare men vi kommer att behöva hjälp med skjuts ner och hem av några föräldrar. Vi återkommer med information om detta lite närmare. 

Instagramkonto
Vi funderar på att skapa ett Instagramkonto för vårt lag. Det skulle i sådana fall var ett privat och slutet konto där bara vi föräldrar samt killarna har möjlighet att se och kommentera. Vi tror att det hade varit ett roligt sätt att dokumentera vårt lag och vår gemensamma tid. 

Sms-grupp killarna
Vi kommer att skapa en sms-grupp till killarna. Det blir en grupp, likt ”TG&IF P07” där vi ledare når alla men killarnas sms når bara oss ledare. Tanken är att kunna ge lite feedback på träningar och matcher, kanske slänga ut en påminnelse ex ”glöm inte att komma ombytt med påfylld vattenflaska när vi tränar på konstgräset eftersom vi inte har omklädningsrum” osv. Vi samlar in killarnas mobilnummer under de första träningstillfällena. 

Vi ser fram emot en rolig fotbollssäsong tillsammans!

/ Christian, Emanuel, Stefan och Cilla
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tidaholms G&IF, 19/06 13:05 
Tidaholms G&IF, 15/06 16:07 
Tidaholms G&IF, 14/06 11:02 
Tidaholms G&IF, 11/06 21:46 
Tidaholms G&IF, 07/06 21:50 
Tidaholms G&IF, 02/06 12:12 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang