SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms GoIF
Fotboll

Bli medlem i Tidaholms GoIF
BLI MEDLEM
 
Träningsläger i Varberg 9-12 juni
2022-06-01 12:41

Träningsläger i Varberg 9-12:e juni!

 

Nu är det snart dags för vårt träningsläger på Tidaholms sommargård i Gamla Köpstad och här kommer lite information inför detta.

 

När? Vi åker ner på torsdag 9/6 och det går bra att anlända från 17.30. Ca kl 19.00 serverar vi en enklare kvällsmat så då är det bra om alla är på plats. Hem åker vi på söndag 12/6 ca kl 13.00.

 

Hur?  Vi hoppas kunna samåka ner och hem. Vi behöver hjälp med två bilar ner och tre bilar hem. Skicka till Cilla på 0706-387476 vilken dag som fungerar bäst för er att skjutsa.

 

Kostnad? 300 kr per person. Detta swishas snarast till Stefan på 0703-191929. Utöver detta behöver killarna ha med sig en peng till glass på Tre Toppar. Specialkost eller allergier skickas på sms till Stefan.

 

Packning? Packlista kommer snart men en början är ju träningskläder, fotbollsskor, joggingskor, badkläder, lakan, toalettartiklar…

 

Vi hoppas såklart på fint väder med chans till bad. Vi kommer att låta killarna gå och bada tillsammans men utan att någon vuxen är närvarande precis hela tiden. Vill ni inte att er son badar utan någon vuxen med, så hör av er till Cilla.

 

/ Christian, Stefan, Emanuel och Cilla 

Säsongen 2022
2022-04-13 11:18

Information inför fotbollssäsongen 2022

 

Träningar

Veckan efter påsk hoppas vi på att komma i gång med träningar på Ulvesborg. Träningstiderna för i år är tisdagar 17-18.30, torsdagar 18.30-20.00 och fredagar 15.30-17.00. Vi kommer alltid att ha tillgång till omklädningsrum och vi ser gärna att killarna byter om och duschar på plats. Innan pandemin var detta en självklarhet för dem och vi hoppas att vi kan komma åter till det. Som ledare tror vi att tiden i omklädningsrummet inför och efter träningar och matcher främjar gemenskapen i laget.

 

19/4 kl 18.30 har vi en träningsmatch mot Hallby hemma på Ulvesborg.

 

Förhinder

Är man sjuk eller har förhinder inför en träning vill vi att man meddelar snarast varför man inte kommer och att man då helst använder supertext-gruppen, då den når alla ledare.

 

Matcher

Vi kommer att spela i en serie som heter U15 Norra Pojkar. Matcher och träningar läggs in i vår kalender som man hittar på GIF:s hemsida. Vi kommer att kalla till matcherna via sportadmin. Ladda gärna ner den appen om ni inte har den redan. Samling sker vanligtvis ca 45 min före matchstart på spelplatsen.

 

GIFF-cupen

23–24 april spelar vi GIFF-cup. På lördagen spelar vi kl 08.00, 13.00 och 16.20. Söndagens matcher beror på resultaten på lördagen. För att GIFF-cupen skall bli den fotbollsfest som klubben önskar för våra ungdomar så behöver vi som föräldrar hjälpa till litegrand. Arbetsuppgifterna, grill på Ulvesborg och entrévärd på Forsen, är redan utdelade till er.

 

Träningsläger

9–12 juni åker vi på träningsläger till Gamla Köpstad. Vi ledare, med hjälp av våra familjer, kommer att vara med där nere. Vi åker sen eftermiddag på torsdagen och hem igen vid lunchtid på söndagen. Vi kommer att behöva föräldrar som hjälper till med skjuts till och från Varberg.

 

Föräldramöte

Vi har tänkt att ha ett kort möte med föräldrar och spelare inom kort och återkommer med tid och plats så snart vi vet.

 

/ Christian, Emanuel, Stefan och Cilla

Efter påsk
2020-04-09 20:40
Efter påsk börjar vi träna mer regelbundet och följande tider gäller om inget annat meddelats:

Tisdagar, 17:00-18:30, Ulvesborg
Torsdagar, 18:30-20:00, Ulvesborg
Fredagar, 15:30-17:00, Ulvesborg
Söndagar, 17:00-18:30, Slalombackens parkering, med löparskor.

Vi tränar 17:00 på tisdagar pga att många andra lag tränar 18:30 den veckodagen.

Kalendern är uppdaterad.

Glad påsk!
Föräldramöte 12 mars
2020-03-18 17:51
Spelare
Vi räknar med att vi åtminstone kommer att ha fjorton spelare i laget i år. Eventuellt tillkommer det några nya killar också. 

GIFF-cupen
GIFF-cupen spelas i år 18-19/4 (9-manna) och 25-26/4 (5, 7 och 11-manna). Vi spelar 18-19/4 och har även önskat få vårt lags arbetsuppgifter den helgen. Arbetsuppgifterna är inte klara än och vi återkommer så snart vi vet något. Vi har till dags datum inte heller hört något gällande cupen i förhållande till Corona-viruset och kommer att hålla er informerade med det vi vet, så snart vi vet det. 

Träningar
Vi kommer i år att öka på träningsmängden lite. Vi har önskat att få tisdagar och torsdagar 18.30-20.00, fredagar 15.30-17.00 samt söndagar 17.00-18.30. Matchdagar är inte fastställda än men vi försöker lägga hemmamatcher på någon av våra träningstider. 
Kan ert barn inte komma på en träning så vill vi ha ett återbud till vår sms-grupp ”TG&IF P07” så snart ni vet detta samt gärna varför de uteblir. Vi planerar träningarna efter hur många vi tror kommer och vi ställer väldigt sällan in träningar med kort varsel. Barnen blir äldre och vi kommer att ställa lite högre krav på dem. När man är på träningen så är det fotboll och fokus på det som gäller. Vi kommer till matcherna att titta mer på träningsnärvaro så det är viktigt att komma på alla träningar som man kan. 
Vi ser gärna att man byter om tillsammans innan och efter träningar och matcher. Vi tror att gemenskapen i omklädningsrummet gagnar laget. 

Speltid och matcher 
Vi är anmälda till division 8 norra, en ren 07 serie. Matcherna läggs nu under slutet av mars och kommer att synas i kalendern så snart det är fastställt tränat, ta ut samtliga killar till matcherna men under matcherna kan det bli lite olika speltid beroende på vilken position man har på plan. 
Kallelse till matcher kommer att komma i Sportadmin. Där hittar ni också tid och plats för samling. Ladda gärna ner appen Sportadmin för att smidigt kunna svara alternativt så svarar ni via mailen där kallelsen också kommer. 

Samling
Samling till bortamatcher kommer att ske på bortaplan. Har man bekymmer att köra, vill samåka, behöver byta arbetstid i kiosken eller liknande har vi skapat en till sms-grupp ”TG&IF Föräldrar P07” där alla ser alla och man lätt kan skicka en fråga och nå samtliga föräldrar. 

Matchställ 
Även i år får killarna med ett ställ hem till låns under säsongen. 

Varberg
11-14 juni åker vi på träningsläger på Tidaholms sommargård i Gamla Köpstad. Vi planerar att åka ner under eftermiddagen/tidig kväll på torsdagen. Nytt för i år är att killarna åker själva med oss ledare men vi kommer att behöva hjälp med skjuts ner och hem av några föräldrar. Vi återkommer med information om detta lite närmare. 

Instagramkonto
Vi funderar på att skapa ett Instagramkonto för vårt lag. Det skulle i sådana fall var ett privat och slutet konto där bara vi föräldrar samt killarna har möjlighet att se och kommentera. Vi tror att det hade varit ett roligt sätt att dokumentera vårt lag och vår gemensamma tid. 

Sms-grupp killarna
Vi kommer att skapa en sms-grupp till killarna. Det blir en grupp, likt ”TG&IF P07” där vi ledare når alla men killarnas sms når bara oss ledare. Tanken är att kunna ge lite feedback på träningar och matcher, kanske slänga ut en påminnelse ex ”glöm inte att komma ombytt med påfylld vattenflaska när vi tränar på konstgräset eftersom vi inte har omklädningsrum” osv. Vi samlar in killarnas mobilnummer under de första träningstillfällena. 

Vi ser fram emot en rolig fotbollssäsong tillsammans!

/ Christian, Emanuel, Stefan och Cilla
Föräldramötet 28/3
2019-03-29 13:42

Träningstider och seriespel

Vi kommer att önska samma träningstider i år som vi hade förra året, vilket är tisdagar 18.30-20.00, torsdagar 18.30-20.00 och söndagar 17.00-18.30. Träningstiderna blir nog klara i mitten på april och vi lägger in dem i kalendern så snart vi vet. Vi har anmält två lag till seriespel i år. Det är kompisligan div 9 Falköping och kompisligan div 9 Töreboda. Våra hemmamatcher försöker vi styra till torsdagar och söndagar på träningstiden. Vi tror att det kommer att bli ca en match i veckan per spelare då vi tänker oss att vi åker med 9-10 spelare per match.


Matchgrupper

Vi kommer att dela in killarna i fyra matchgrupper ex grupp T, G, I och F. Ni kommer att få reda på vilken grupp ert barn tillhör, detta kan komma att ändra sig under säsongen, och när vi sedan skriver vilka som skall vara med på match så skriver vi ex grupp G och F. På det här sättet hoppas vi kunna skapa en bättre framförhållning för alla.

 

Återbud

Kan man inte vara med på en match eller träning så vill vi att ni talar om detta så snart ni vet! Återbud lämnas i supertextgruppen – på det sättet når det alla oss ledare samtidigt.

 

Kiosken

I år har vi som lag ansvar för kiosken v.35-37. Ungdomssektionen har beslutat att dra ner lite på hur mycket kiosken är öppen. Den skall vara öppen om herr, dam eller juniorlaget spelar samt om två eller fler ungdomslagsmatcher spelas. Om kiosken inte är öppen och man önskar som lag kommer det att finnas en liten kioskvagn som man kan dra fram till planen och ha lättare försäljning från. Mer information kommer när den är färdig.

 

Ulvacupen

Vi har anmält ett lag till Ulvacupen 15-16/6. Det är tre matcher per dag. Anmälan till detta kommer under våren.

 

Omklädning

Vi ser gärna att killarna byter om tillsammans före och efter träning och match. Vi tror att det främjar lagsammanhållningen och att det är kul och viktigt. Som tränare ser vi gärna att ni som föräldrar någon gång då och då tar er tiden att vara med inne i omklädningsrummet.

 

Fairplay

Att vi som lag har en bra ton mot varandra, till motspelare och domare samt bredvid plan tycker vi är jätte viktigt. Ett vårdat språk och att vi uppträder med respekt gentemot alla är saker som vi pratar med killarna om kontinuerligt.

 

Synpunkter och idéer

Kom gärna med synpunkter och idéer till oss vad den än gäller.

 

Kostnader och intäkter

Medlemsavgiften är 350 kr och träningsavgiften för 10-12:åringar är i år 250 kr. Tack vare ert arbete under GIFF-cupen så genererar den 500 kr per spelare som går in i vår lagkassa. Det är sedan från den som vi kan ta pengar till ex cuper, fika efter en träning eller träningslägret.

 

GIFF-cupen

Under GIFF-cupens första helg, 12-14/4, har vårt lag tilldelats uppdraget att bemanna klubbstugan på Ulvesborg och kioskvagnen på Nyborg. Ni har alla fått sms från Christian om vart och när ni skall arbeta. Behöver man byta sin tur ansvarar man själv för att göra detta. Arbetsbeskrivning på vad som ingår i de olika uppdragen delades ut på mötet.


Klubbstugan Ulvesborg:

Lördag 13/4 kl: 07,30-14,00 Albin Kellett och Ludvig 

och kl: 14,00-20,30 Simon P, Theodor och Ricardo.


Söndag 14/4 kl: 07,30-13,00  Ahmed, Albin Kvist och Abd och kl: 13,00-18,00  Elias J och Mamoun


Kioskvagnen på Nyborg:

Lördag 13/4 kl: 08,15-14,30 Fabian och Hannes och kl:14,30-20,30 Vilgoth och Elias V


Söndag 14/4 kl: 07,30-12,15 Ville och Simon M och kl: 12,15-16,45 William och Gabriel

 

Vi spelar GIFF-cupen under helgen 27 och 28/4. Vi har anmält ett lag i år då vi redan tidigt visste om att två spelare inte kunde vara med. Matchtider för lördagen är redan ute på GIFF-cupens hemsida och vi spelar kl 09, 10,30 och kl 12. Matchtiderna för söndagen beror på hur det går på lördagen och kommer att sättas först lördag em/kväll.

I år skall vårt lag baka chokladbollar. 20 st per spelare à 50 gr styck lämnas in till kiosken på Ulvesborg den 12/4 mellan kl 17 och 18.

 

Träningsläger

30/8-1/9 kommer vi att åka på träningsläger till sommargården i Gamla Köpstad. Önskan är att alla killar skall ha med sig en förälder men vi erbjuder killarna även i år att åka med själva. Hör av er till Cilla på sms 0706-387476 senast 31/5 med om er son kan, vilken förälder som följer med samt om ni önskar åka med fler om plats finns.  

 

Stort tack för att ni tog er tid att komma till föräldramötet

 

/ Ledarna

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 2/10 13:00
Lör 1/10 16:30
Lör 1/10 14:40
Lör 1/10 09:40
Tis 27/9 19:00
1 - 2  
Tor 22/9 18:30
2 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tidaholms G&IF, 15/03 07:34 
Tidaholms G&IF, 27/02 14:29 
Tidaholms G&IF, 27/02 08:36 
 
Följ oss!
 
Våra partners
Våra arrangemang