Tidaholms GoIF

Bli medlem i Tidaholms GoIF

Herrlag
Referat: Sörstafors-Kolbäck FK - Tidaholms GoIF
Lundgren satte spiken i kistan när Giff tog fjärde raka
2024-05-25 19:23, Herrlag

Målsättningen var att ta med tre poäng hem till Tidaholm. Det lyckades giffarna med. Och Filip Lundgren fick göra sitt första mål på över ett år.
– Det var skönt, men det är framför allt roligt att kunna spela igen, sa anfallaren efter 4–1-segern mot Sörstafors–Kolbäck.

OS 1980 film
2024-05-24 10:26

Vi ser gärna att den som lånat en av föreningens filmer i klubbstugan lämnar tillbaka denna

Man kan lämna den på kansliet eller till Jan Jakobsson

Filmen är från OS 1980

Herrlag
Referat: Tidaholms GoIF - Jönköping Södra
Förlust med flaggan i topp - TG&IF stod upp mot J-Södra
2024-05-22 22:17, Herrlag

TG&IF höll ut i 90 minuter.
Men sen blev J-Södra lite för svåra.
- All eloge till spelarna, säger Johny David.

Inför: TG&IF – Jönköpings Södra IF
2024-05-21 18:56

Det har hunnit gå 15 år sedan TG&IF senast deltog i Svenska Cupen. På onsdag kväll är det dags igen när Jönköpings Södra IF kommer till Ulvesborg.

Comeback för Camp Ulvesborg!
2024-05-21 18:40

Det har blivit dags för en ny upplaga av Camp Ulvesborg. Här ser du hur du anmäler dig till årets sommarträningar.

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen