Tidaholms GoIF

Bli medlem i Tidaholms GoIF
BLI MEDLEM

Under 2024 kommer Sportslife leverera föreningens idrottskläder och utrustning. För medlemmar går det redan nu att nå klubbshoppen på sportslife.se.

För att logga in på TG&IF:s klubbsida ska du ange koden GIFF24.

Onsdagen i vecka 9, den 28 februari, kommer Sportslife vara på plats i klubbstugan mellan klockan 17.00-19.00 för att du som medlem ska kunna prova klubbkläder.

Klubbshopen på Sportslifes hemsida kommer fyllas på med fler artiklar.

Lucas klar för spel i svartvitt
2024-02-27 19:52

Ytterligare en pusselbit i truppbygget.

Lucas Johansson är giffarnas senaste tillskott.

Herrlag
Referat: Tidaholms GoIF - Lidköpings FK
”Jättebra första halvlek, mycket moral i andra”
2024-02-20 22:38, Herrlag

Det gjordes fem mål på Tidaholms konstgräsplan under tisdagskvällen. Lidköpings FK gjorde flest. Giff-tränaren Johny David hittade, trots förlusten, flera positiva delar i det svartvita spelet.
– Vi gjorde en jättebra första halvlek, och i andra visade vi mycket moral, sa David efter 2–3 mot division 2-laget.

Kallelse till årsmötet
2024-02-20 13:14

Den 12 mars är det årsmöte för TG&IF:s medlemmar i klubbstugan. Kaffe serveras från 18.30. Mötet börjar 19.00. Välkommen.

Inställd träningsmatch
2024-02-16 13:31

Lördagens träningsmatch, på bortaplan mot IK Gauthiod, är inställd.

Herrlag
Referat: Tidaholms GoIF - IFK Skövde FK
TG&IF föll i träningsmatchen mot IFK Skövde
2024-02-09 23:39, Herrlag

TG&IF förlorade träningsmatchen mot IFK Skövde. Mikael Axelsson gjorde matchens enda Giff-mål i 1–4-förlusten under fredagskvällen.

– Jag är framför allt nöjd med de första 60-65-minuterna, sa tränaren Johny David efteråt.

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen