Bli medlem i Tidaholms GoIF

Det visste du inte om Nils Lennartsson
2020-08-04 12:32

Det finns de i TG&IF:s herrlag som pratar i sömnen. Andra bytte tillfälligt position och blev skytteligavinnare medan en tredje har har ätit soppa tillsammans med en VM-hjälte från 1994.

Under vinjetten "Det visste du inte om..." presenterar vi TG&IF:s spelare och ledare.

I dag: försvarsspelaren Nils Lennartsson.

TG&IF vände och vann träningsmatchen i Götene
2020-08-03 21:21
Axel Axelsson satte matchens sista mål när TG&IF vann med 4–2 i Götene.

TG&IF vann träningsmatchen mot Götene IF.

Och tränarna Patrik Andersson och Johan Åhnborg fick, till viss del, se vad de hade hoppats från sitt lag.

– Det var en bra genomförd match sett till hur belastningen var under träningarna i förra veckan, sa Åhnborg efter 4–2 på Västerby IP.

Inför: Götene IF – TG&IF
2020-08-02 14:30

Sommarledigheten är över.

Förberedelserna inför höstpremiären pågår.

På måndag spelar TG&IF den första av två träningsmatcher inför fortsättningen av division 3 då Götene IF står för motståndet.

Det visste du inte om Gunnar Johansson
2020-08-01 13:25
Gunnar Johansson

I dag: sjukvårdaren Gunnar Johansson.

Därför får du betala för att se matcherna i Min fotboll
2020-08-01 12:06

Under våren har du kunnat se TG&IF:s lag kostnadsfritt i Min fotboll.

Föreningen kommer fortsätta sända matcher från Ulvesborg så länge ingen publik kan välkomnas.

Men från och med nu kommer du som användare få betala för att titta.

Här förklarar vi varför.